søndag, september 27, 2009

"Feriedager"

No har vi her i huset hatt såkalt "ferie", dvs ongen har vært ute av redet og besøkt alskens besteforeldre. Vi voksne har hatt mange plana for helga, som innebært både Trondheimstur, hyttetur, Brønnøysund-tur, bodøtur, bassengtur, KINOtur og en del anna forslag.
Tilslutt endt vi opp med å gjær...ingenteng!
Økonomi, værvarslet, energinivå og diverse gjor sett tel at vi egentlig aldri kom oss nån plass.
Fredagskveld va vi på besøk hos naboan å smakt litt vin, å det gjor vi tel klokka va veldig seint.

Dagen i dag (søndag) brukt vi framfør tv'en å såg norsk skrekkfilm, Fritt Vilt 1 og 2.
Undertegnede kan herved skriv under på at eg e særdeles lettskremt. På tross av at det va lyse dagen va eg hypernervøs å redd, å sprang rundt i stua som en gærning, med ei puta i handa.
Men klart ikke la vær å sjå på.... ;) Så fekk vel trimma litt, å det e jo bra! :D

På håndarbeidsfronten har eg gjort lite, men har bestilt meg litt stæsj, som kjem snart. Litt tøy å litt pærler å diverse diverse :)

No ska vi nyt siste timan av helga, finn oss en film å nå kveldskos! :)

torsdag, september 17, 2009

Sy-klopedia!!!

Har etter lang tids opp-moting leita fram symaskin igjen. Målet e å lag fornuftige fine teng med den, på en FORNUFTIG MÅTE...
Ikke sekkert eg grei det siste der, men der kjæm sekkert en del rare teng.

Først fant eg ut at eg trengt ei stor væska for å ha når eg no ska ha nattevaktshelg i helga. Så leita fra litt svart stoff å en gammel gardin som innerstoff..
Resultate kan dåkk sjå sjøl, det e en haug med ting som sku ha vøre gjort annerledes, eg å symaskin vart litt uvenna helt mot slutten, plutselig bynt den å spy ut fire ganga så mye tråd! aaaner ikke keffør, kanskje den har symaskinolje-abstinensa eller, ikke veit eg! ;-)
Men om man ikke ser så nøye i sømman så kan væska godt brukes på natterstid i allfall ;)

Blomstern på framsia e ikke festa enno, men tenkt å prøv sånn tekstil-lim på det... :


Her har eg sydd inn en pynteknapp, den ska etterkvært(eller aldri) få en motpart, så eg kan lokk att væska..

Den herlige gardin min tel innerstoff! ;-)

tirsdag, september 08, 2009

Produksjonen er i gang!

No strekk eg en puff, åsså har eg kjøpt garn til å strekk kopptue, å det kjem jo tel å bi ganske stilig å gje i julegave! :)
Har ikke tatt bilda av puff-emnet enda, men har henta det fra HER, å sjå korr stilig den bi telslutt!! :D
Glede, glede :)
Men eg e jo ikke vørtn helt handarbeids-nørd enno, litt anna e det jo så skjer i livet, eg e bynt på arbeid igjen etter lang tids syke-avveie, det va godt ja!
Åsså strev eg med å bynn å tren igjen, eg har jo personlig donert 349 kr mnd til Friskhuset i sommer, uten grunn, så no ska eg ta igjen førr det. I tilleg har eg jo kjøpt meg trenings-dvd som ska til pers, Zumba Fitness. En slags blanding mellom merengue, salsa, latin cumba å magedans-ish... Utrulig digg å dans, men utruuulig pinlig vess nån plutselig kjem inn å ser på, så det bi nok i høyst private stunde ;)

Lavkarbo-livet har eg levd sia 1 juni, det går bære godt, heile 6 kg e forsvunnet sia da! Helt uforståelig at jo meir fett eg pakka inn i munn, jo meir forsvinn ut av kroppen! Jammen ikke lett å forstå, enda eg har lest teorien bak minst et par gang.. :)

Neste blogginnlegg håp eg å ha nåkka å vis fram, sånn passe kreativt.. Inntil da, et lite bilde av en snusk liten plugg,han e vørtn 1 år og ska snaaart bynn å gå.. Men nederste makkel-skuffa har han full kontroll på ;)


tirsdag, september 01, 2009

Prosjekt-planlegging

På tide med en vettug planlegging av hobby-ting no fremover, sånn at eg kjem meg i gang.
Planlagte prosjekter e som følger

Klipp-og-lim:
Sykehus-album til Edvard

Strikking(ja; strikking!!!):
Eg har et panneband eg ska start med(dvs fullfør), å etter det ska eg å kjøp meg et litt meir avansert opplegg å strekk. Forslag mottas med takk!

Symaskin:
-Ska lært meg lappeteknikk,
-sy toalettmappe
-og en veske
-og iphone-etui.

Julegaveprosjekt granskes også nøye.

Symaskinen ska med andre ord leites fram, utforskes og mestres. Eg har mange "Nina gjør ting hun ikke kan" den her høsten ;)
Forøvrig har et et evigvarende broderingsprosjekt som har pågått i generasjoner, eg hold på å fullfør det, det må og jobbes med.

Sånn!
Det her va vel passe forpliktanes vil eg tru! :)
Å det e lov å purr på om ikke nån resultat kjem straks!... ;)))