lørdag, mai 29, 2010

Vårprosjekter

No e det endelig vår, bloggeren i meg gikk i hi, i takt med snymengden. Mørketida kan va litt tung å kom igjennom i blandt, energien tok seg en pause. Men no bynn både kroppen å naturen å våkn til liv igjen, å det e jammen herlig!

Eg ha jo ikke bestandig følt meg like voksen, det e i grunn nåkka rart med den tanken. Men de siste dagers prosjekt har jammen grunn tell å øk litt på den følelsen -  eg har nemlig begynt å "anlegg" hage. :-)
Vi har jo så lenge eg kan husk hatt ei eineste stor villmark på framsia av huset(han Einar sei det heita framsia, sjøl om det egentlig e baksia..) Men i fjor fikk vi mengder med moll hos nærmeste bonde her i bygda, å det ga jo muligheter til å bynn å "aum tel". Einar fikk lek seg med en gravemaskin og en anna maskin-"dings".

I år kjem muligheten tel å bynn å lag hage ut av det. Eg har allerede fått tegna opp en ide om ke eg vil ha, å kor eg ska ha det. Det kjem tel å bi såå bra, men antageligvis en smule dyrt, derfor vil det nok ta si tid....Prosjekta har vi jo masse av uansett, garasjeprosjektet, som feila i høst, bynn å se ganske lyst ut igjen. Snart klar til å reis opp, han Einar ha snekra sperre/takstola i to mnd no.
Vi e også bynt å snekker platt, det inngår jo egentlig i prosjekt Hage. I tillegg til lekestue etc, etc... ;-)

No har eg vært ute å kjempa mot X antall hemula + diverse andre artige ugress. En liten pause e på sin plass. I kveld ska vi kos oss med tapas, Eurovision og vennebesøk. Det bi garantert en bra dag :)

3 kommentarer:

Mona sa...

Hei Nina, morsomt med et livstegn fra deg....lykke til med alle dine prosjekt, kjenner meg igjen på det. Ha en strålende søndag.

Nina sa...

Takk for det!

Ja, endelig livstegn, etter lang tids tørke :)
Kan bi artig å blogg litt hage framover :)
Ha ei fin uka!

Trinemor sa...

Eg e så eni m deg i d der m fræmsia å baksia.......
Han Roy har åg den der feilillusjon.....
Fræmsia e der man går inn, ikke sant?? ;-)