søndag, mai 24, 2009

Eksamenshalleluja!

Endelig, ENDELIG ferdig med eksamen!! Helt utrulig deilig å slepp å ha det henganes over meg, eg e helt ferdig no :) Karaktern vart og helt fin så eg e i grunn fornøyd med det :)
No kan eg få konsentrer meg om heime og vanlig arbeid litt framover før eg ska ha ferie i sommer. Det bi godt å va "bære" 100 % arbeidende igjen ;)

Fikk kaffe å vafler på senga i går av verdens beste kjæreste :D, å på kveldn va vi ute å spist spare-ribs etter en kinotur, så har fått feira litt i helga :)

No ska vi spis burger, siste rest av helga. I mårra bi det husvask og klesvask. :)

onsdag, mai 13, 2009

Å legg i hop sokker...


...e som bildelotto eller Finn To Like, eller sånne kortspell der man ska memorer kor kortan ligg tel man får et par; man ser en sokk åsså bynn man å lur kor man nettopp såg en likens en, før en eller anna plass i huset lik det nøyaktig maken til hver og en av de sokkan i balja. Eg veit det bære!

tirsdag, mai 12, 2009

Albumssider + kort

Konfirmasjonskortet!
Har lagd album til søskenbarnet mitt som ble konfirmert i helgen. Det ble ca 8 sider, som jeg rakk å lage fra natt til lørdag forrige helg til natt til lørdag denne helgen(innimellom en begravelse og jobbhelg..)
Så det kan hende jeg burde brukt liiiitt mere tid, men tror nå gutten ble glad (pokker, bokmål nå da!!?! Tror jeg har dialekt-dysleksi :P)



albumssider vol. 2





Oppdateringe.. Og sånn takknemlige øyeblikk.

...i grunnen ikke stort å oppdater. Lite energiske strømma før tia, eg e sliten døgne rundt :P
Men snart sommer! Å eg ska IKKE gå skola neste år, fysj å fy.

Likavel e det jo en del å vær gla før, hør eg dem sei ;) (fnis..)
Og utfordringa fra karisgaleverden e at man ska førtell litt om ke man e takknemlig førr, gjerne med et bilde.
I sånne slitne øyeblikk e jo det litt vanskligere å finn nå glupt å sei, men det mest åpenbare e jo definitivt det enkleste og det beste; altså familien min. Ungan mine, herunder to egne og en lånt, e utrolig sjarmerende, spesielt når dem søv ;) Dem lag liv å røre, og det e i hvertfall ikke kjedelig!..
Kjærestn min, mann min, kokken og handy-man' min og min beste venn, han e eg veldig gla i. Det e jo ikke mye å va takknemlig for, eg e jo bære gla i han. Men det eg e takknemlig før e jo at han e gla i meg! Det e sekkert litt av en jobb ;o)
Her e nån bilda av familien min :)


Den barskeste!! :o) Det her bilde tok vi før å send at han onkeln min i "Amrikka", før å vis han at det e en snill kar eg ha funnet meg, han va veldig opptatt av det, ellers sku han "send some Navy-shit whopping his ass!" hehe...mulig han ikke slepp unna det :) Men en kjekkas uansett :)

Bålfyring i påsken, guttan jobba hardt! :o)

mandag, mai 04, 2009

Enkelte..


..av oss e vesst kommen i 17.mai stemning. Edvard kom ned med flagg i dag mårrest, vefta og ropt Hurra. Så får vi håp 17.maigleden hans var leeenge, og at han bi en ivrig korpsentusiast ;)