søndag, november 30, 2008

Advent i mårra!

Å eg får åpn første pakke i adventskalenderen min fra det der Kreativ Hobby! juhu! spennanes :o)

Hvilken dag er det i dag, hvilken dag er det i dag???

Er det advent?? JA!!! Å kor mange lys ha eg tent?? Ingen! Ikke en gang i mitt eget lille hode... :P
Eg kjem rett å slett ikke tel før å finn alle de der adventstengan vårres... Ska gjør ett nytt forsøk no snart(jada eg droppa dametrimmen i dag..) eg ska rett å slett klatter opp på kvestn å ikke kom ned før eg finn nåkka... Men ha no hengt opp kalender åt guttan, å pakka inn pakka å hengt opp nån..

No i kveld trur eg vi fløtt madrassan vårres inn på nyrommet! Ha vørte kjempefin der no! Ha fått all listn på plass, bære kontakt-dekslan igjen. Ska innom byen den her uka å finn gardina å litt sånn. Må bære bestem meg før korsn farge..

Ongan sitt rom bi nok ikke ferdig med det første, e så mange prosjekta som ligg på lur overalt at han Einar fær bære som en jo-jo rundt omkreng å monter varmepompe, monter dass, mal strie å legg liste, hos all slags folk. Stakkars, trur det bi godt med en juleferie åt han! :)

No ska eg bære gå en liten tur med ho Ulva, så ho får spreng litt...

torsdag, november 27, 2008

Juledilldall..

Har seriøst bære tre julegava igjen! Å i dag vart nesten alle listen på nyrommet mala, så då e det ikke lenge til vi ska fløtt inn!
puh...
I mårra ska eg lag adventskalender til kørvgjengen.. Lur på ke i alle dager vi ska kjøp til minstemann i julegave!?! Alle gode forslag mottas med takk... Han e jo bære 4,5 mnd då, å det e begrensa ke dem treng. Å leka bi han jo ikke å bruk lenge, + at han ha arva alt i frå storebrødren... :P Kan jo ikke utelat han heller!?!??

FORSLAG!!!

De andre kørvan ha vi ordna det meste av julegavan åt...godt å va nestn ferdig. No mangel det bære å pakk dem inn, jo fortere jo beire!

Plan for kvelden: Dametrim!

mandag, november 24, 2008

Ulite tankefull ja....


Det e jammen mye å tenk på førr tia! Eller som Petter Solberg en gang så fint sa: It's not only only, but but.... *knegg*
Men seriøst: Vi ska få oss nytt soverom, å eg kjenn eg e jo nesten verre enn unga å knytt meg tel teng og tang. Ska liksom aldri søv der meir!? Kanskje lik så greit. I tillegg ska begge de to største ungan flytt opp en seng-størrelse, litt vemodig ja.. Men verst e jo lille Vebjørn, han bynn jo å nærm seg fire måneda. Edvard flytta på eget rom da han va 4 mnd(ja, då gråt eg mine (u)modige tåra), men eg VIL rett å slett ikke at han ska bort fra meg enno..
sukk.. det va vesst ikke så lurt av meg likevel å lat som han va en nyfødt baby de første tre-fire mnd..
Men lille gullet mitt bi nok å fløtt på eget rom over jul. Å Edvard ska søv i storgutt seng om ikke lenge. Sært!! Men det e no tre gutta som eg trur bi en bra søskengjeng, dem e jo så gla i kverandre allerede. Godt tegn! Ska minn dem på det når dem bynn å krangel om ikke lenge *hirr, hirr*

No ska eg å Einar opp å lalle oss i flatseng på stuegolvet. Alt står på høv der oppe no!! Seriøøøøst på høv! Har bestilt ei helg for meg sjøl som ska bestå i rydding, sortering, rydding, sortering...... Æ gler mæ! :D

Natt, natt!

ps: Eg legg med et søtt lite bilde av litt av fam. Sommerseth :D

Ja, eg veit det e litt labert her inne enno...

Men alt eg ei å har av hobby-kreativitets-greier står stuva i hop i pappeske, i påvente av en plass å ha det! Men det bi snart nåkka, eg må bære va tålmodig litt tel... Har forøvrig fått meg sånn adventskalender, sånn med stempel inni, (fra Kreativ Hobby, trur eg det va).. Dvs, den e underveis.. :)

Har jo fått to nye stempel i bursdagsgave hos min gode venninne, Lene! Det ene e med navnet mitt på, det va skikkelig artig å få :)

E bære å vent, vent, vent, vent......vent................vent.......................................................... . . . . . . . . . . .

fredag, november 21, 2008

Helg

Helga e endelig her, det e mørkt å kaldt ute, å varmt å lunt inne. Fyr i peisen, det e koselig det!
Edvard har fått vannkoppa å ha vært heime i dag, han e ganske masat å gnålat men ellers i fin form.
Vebjørn lille e en gutt som veks masse, åsså e han stortsett blid. Begynt å flir ordentlig også no! :) Men når han først bi sint, så bi han Skikkelig sint! Det e som å slå på en bryter, omtrent...

Ellers e det kaos i huset, no e det full oppussing. Det e tapetbita å spiker overalt! Å sånn bi det sikkert til sånn ca i fem-på-tre-tida natt til julaften.. ;)

Julegavan e snart ferdig, heldigvis. No vent eg bære på en plass eg kan sett å pakk dem inn. Ikke like lett å finn! :)
Åsså sku eg ha fått laga å sendt avgårde litt kort i år. Har så dårlig samvittighet før alle de som e så flenk å send kort at oss, mens vi kanskje grei det annakvært år, vess vi e flenk :P
Men i år SKA eg få ordna det!!!
I promise!! :) Men no ska eg sjå barne-Tv med Edvard-guttn, før det e kveld på han, han e kjempetrøtt...

mandag, november 17, 2008

By the way, bilder fra dåpen!

Våken, liten tass :) Åeg fikk bunaden på!! jippi :)

Dekorasjonen. Sjøllaga. Litt VELL rotat i fargevalgan, men den va sjarmerende så det holdt! :)



Bordet, pyntet i grønt i stedet for blått...


Javisst, javisst....jau!

Her sett eg i mitt lille sukkerspinn å trur at eg eno så flenk å blobb at det går ikke an! Men innerst inne veit eg jo at eg e ulite træg no, så et spark i baken va nok på sin plass.... kan mulig godt hend at det her med to blogga bi ulite mykje å hold på med... eg vurder at dem ska inngå partnerskap med hverandre, å inngå sameie..
Forrige uka va eg på Nesna å holdt leven der, vi dansa både kreativ dans og sånn Stomp(di der med kostan å søppelbøttn..) Rimelig kreativt må eg sei!
(U)heldigvis vart den herlige framførelsen filma, så det e godt mulig det bi publisert en gang! Så bære watch out!

Ellers driv vi å planlegg omkalfatring her heime; vi ska fløtt inn på Størstn sitt rom, og Størstn og Mellomstn ska fløtt inn på vårres(dem veit ikke at dem får større rom; dem trur dem ska bo i lag på det nest minste rommet! hehe..), og Minstn, stakkar, han må nok bo i lamme meg å Einar ei lita stund tel. Men etterhvert får han eget rom i ett par år. Så i mårra bær det avsted før å handel maling og diverse. Å tilslutt!! når det e ferdig, får eg meg en friplass oppe der eg får ha klipp-og-lim-sakern mine!
Så eg e litt gira, gled meg tel å bynn! Ska legg inn bilda, når det e ferdig(sånn i 2010 en gang...)

Eg undrest på om eg ska legg med et fint bilde no, eller? Nei eg lar va, ska leg med nakka fint neste gang. No ska eg heller puss opp blobben min, få bort det der kliss-rosae, det va'kke helt meg. :o)

lørdag, november 08, 2008

Nyeste nytt..

Eg e litt glømsk på det her.. Trur ikke det e mange som les her da men..Vi har hatt barndåp no i helga, det va kjempekos. Eg pynta no å greier, laga koldtbord og kosa meg. Åsså kom sjølve dagen, åsså vart eg søren klype meg sjuk. Betterde!! Jaja.. Guttn fikk vattn i hodet og alt e egentlig bære velstand.. Ska legg inn et lite bilde av han seinar..
Neste uka e det skoleuke, på Nesna, å det gled eg meg massssse til! :)


By the way: på fredag bi eg jo 26 år :o)

onsdag, november 05, 2008





Dette er det siste jeg har laget, som jeg endelig fant bilder av.
Et kort til en 70-årsdag(i grønt), et kort til en 14-årsdag(i svart) ,
Og det siste er invitasjonen til dåpen i helga...





Dette er alt jeg kjøpte forrige helg, da vi var i trondheim! Handlet ganske mye ja...
Kjøpte i tillegg noe greier på Panduro-butikken, det har ikke blitt med her :)










Fiiint!! :o)













Masse blomster, iallfall!











Dette, med grønt, blått og prikket ark + stempelet og bandet er noe jeg tenkte å bruke til takkekortene som skal sendes ut etter dåpen vi hadde i helgen. :) Får se om det blir bra. Også må jeg jo ta noen fine bilder av poden ;-)
Nå er det bare å sette i gang å lage noe av dette! :-D